Bli kjent med oss 2018-01-20T21:57:47+00:00

Bli kjent med oss

Inbound marketing og Marketing automation for SMB

I Omnify har vi en visjon om å gjøre marketing automation og inbound marketing tilgjengelig for det norske SMB markedet. Ideologien bak inbound marketing dreier seg om å drive smart og effektiv markedsføring uten enorme budsjetter til annonsering. Da skal man ikke behøve å ta opp lån i banken for å komme i gang.

Omnify er første og eneste sertifiserte partner av marketing automation plattformen SharpSpring. Teknologien gjør oss i stand til å levere inbound marketing til en pris alle kan leve med. Vi opererer helt uten bindingstid og uten store oppstartskostnader.

If you have more money than brains, you should focus on outbound marketing. If you have more brains than money, you should focus on inbound marketing.

Guy Kawasaki, Forfatter, evangelist og TEDx taler.

Hvorfor Omnify?

  • Vårt team har en unik kombinasjon av høy teknisk kompetanse, salg og markedsføring

  • Hos oss eksisterer ikke bindingstid. Vi vet at fornøyde kunder kommer tilbake.

  • Du unngår store oppstartskostnader. Vi vet at du trenger kapitalen for å skape resultater.

  • Vi leverer markedets rimeligste marketing automation plattform. Uten kompromiss på kvalitet og funksjonalitet.

Vår ekspertise

Marketing automation
Inbound marketing
SEO
CRO

Møt vårt team

Kristian Bekkstrand
Kristian BekkstrandDaglig leder
Kristian er daglig leder i Omnify. Han har solid erfaring med inbound marketing og marketing automation. Kristian har en mastergrad i Informatikk fra Universitetet i Oslo. Etter endt utdanning var han med på å utvikle et Marketing Automation system, før ferden gikk videre til Omnify.
Aleksander Fjellgaard
Aleksander FjellgaardPartner
Aleksander arbeider som Inbound konsulent i Omnify. Han er selskapet sin SEO guru og elsker alt som har med tall og statistikker å gjøre. Aleksander har alltid vært lidenskapelig opptatt av digital markedsføring. Derfor var han et naturlig valg å ha med seg som partner da selskapet ble stiftet.
Anders W. Lunde
Anders W. LundeSalgssjef
Anders var blant pionerene på Marketing Automation i Norge da han som daglig leder i Facile Solution introduserte markedet for teknologien. Han har arbeidet med salgsledelse, salgsutvikling og markedsføring siden 2013. De siste årene har Anders gründet opp flere selskaper innen finanssektoren.