Inbound markedsføring 2018-01-12T10:17:14+00:00

Inbound Markedsføring

Hvordan vil kontinuerlig påfyll av relevante leads påvirke salget i din bedrift? I Omnify har vi både kompetansen og verktøyene som vil hjelpe deg med å fylle salgstrakten.

Innholdsmarkedsføring

Nyttig innhold bør være kjernen i din inbound markedsføring. Ved å nå frem til en målgruppe med verdifullt, relevant og begeistrende innhold vil man se en betydelig økning i antall kunder. Innholdsmarkedsføring går ut på å dele kunnskap for å skape en bærekraftig lojalitet til sin merkevare og transformere leads til kunder.

Mer om innholdsmarkedsføring

Tips til SEO?

Få vår guide med 9 tips til bedre SEO.

Søkeord bilde - søkemotoroptimalisering

Søkeord

Hva søker dine kunder etter for å finne frem til dine produkter eller tjenester? Svært mange kunder starter sin leting via søkemotorer. Da er det avgjørende at det er nettopp dine produkter og tjenester som gjør seg til syne. Vi i Omnify hjelper deg med å identifisere hvilke søk dine kunder gjør og sørger for at du blir synlig i deres søkeresultater.

Mer om søkemotoroptimalisering
Søkeord bilde - søkemotoroptimalisering

Konverteringsoptimalisering

Har du opplevd høy trafikk til ditt nettsted uten at det nødvendigvis resulterer til høye salg? Hjelp deg selv og dine potensielle kunder ved å ta de et steg videre i kjøpsreisen. Ved å gjøre nettstedet ditt mer effektivt gjennom analyse, systematisk måling, testing og optimalisering vil du øke din konverteringsrate betraktelig. Konverteringsoptimalisering handler om å få besøkende til å gjøre akkurat det siden i utgangspunktet ble lagd for.

Mer om konverteringsoptimalisering

Blogg

Du har sannsynligvis selv søkt etter relevant informasjon på nett før du har handlet et produkt eller en tjeneste? Blogg er en sentral byggekloss i en vellykket innholdsmarkedsføring. Her kan du på en objektiv måte demonstrere for potensielle kunder at din bedrift besitter unik kompetanse. Godt faglig innhold som svarer på spørsmål kunden lurer på vil vise at du er en ekspert på området. Bloggen gir deg dessuten god synlighet i søkemotorer uten reklamekostnader.

Sjekk ut vår blogg her
Call to Action bilde
Call to Action bilde

Call to Action

Hva ønsker du at besøkende skal gjøre når de kommer til dine nettsider? Gode Call-to-Actions sørger for å konvertere dine besøkende til leads. En Call-to-Action er et klikkbart element hvor den besøkende kan utføre en handling og få noe tilbake. Din målsetning med en CTA er å skaffe informasjon om den besøkende som har vist interesse for det du har å tilby.

Les mer om CTA her
Landingssider bilde - Webtjenester

Landingssider

Hva er det første dine besøkende ser når de kommer til dine websider? Som oftest kommer en besøkende inn via et søkeord eller en annonsekampanje. Da lander de sannsynligvis på en underside. Med målrettede og relevante landingssider øker du sannsynligheten for at dine besøkende konverterer til leads.

Les om hva landingssider brukes til her
Landingssider bilde - Webtjenester
Sosiale Medier bilde - Inbound Rådgivning
Sosiale Medier bilde - Inbound Rådgivning

Sosiale Medier

Er kundene dine på sosiale medier? Hvordan bruker du sosiale medier for å identifisere nye leads? Sosiale medier brukt på rett måte kan være en fantastisk reklamekanal for din bedrift. I Omnify har vi lang erfaring med profesjonell bruk av sosiale medier. Små enkle grep kan forandre din bruk av sosiale medier for alltid.

Les om hvordan du kan bruke sosiale medier profesjonelt

Tips til SEO?

Få vår gratis guide med 9 tips til bedre SEO.